Коронавирусът  удари и по повелителят на плеймейтките и манекенките Христо

...
Коронавирусът  удари и по повелителят на плеймейтките и манекенките Христо
Коментари Харесай

Във време на пандемия: Повелителят на манекенките в паника за любимите си жени

Коронавирусът  удари и по повелителят на плеймейтките и манекенките Христо Сираков. Столичният безгрижник не може да се види с обичаните си дами поради пандемията, научи HotArena.

Единствената кръвна щерка на Стоте манекенки - Анна-Мария е изолирана в Лондон.Преди години тя приключи влиятелен университет в столицата на Албиона и се откри да живее там.

Другата доста значима жена в живота на Ицо - Мария, която е майка на Анна-Мария, е затворена в един от най-засегнатите региони на Италия Флоренция. Бившата брачна половинка на Христо Сираков от десетилетия е на Ботуша, само че поддържа доста близка връзка с него. Сираков Е мощно обезпокоен и е уплашен, че болестта може да удари обичаните му хора. Бизнесменът непрекъснато ги приканва посредством позвъняване и известия да не излизат от домовете си, а при първа опция да се върнат в България, най-малко да есента.

Младата Анна-Мария сега е сама, без гадже и не й е елементарно да пребивавам надалеч от семейство и другари. Сираков има предпочитание да прибере детето си от Англия, само че границите на страната към този момент били затворени. Момичето не излиза от вкъщи си с изключение на за ежедневния си крос. Щерката на Сираков е същинско копие на майка си Мария. Изваяна е като от фешън списание и е идеал за доста мъже, написа „ България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР